Föreläste hos Unga Aktiesparare i Södertälje


Hej! Igår deltog jag på det beundransvärda initiativet som Unga Altiesparare anordnade i Södertälje, nämligen: ” Kom igång med ditt sparande – Grundkurs i aktier och fonder”. Lokalen på KTH var nästintill fullsatt och glädjande nog var det en väl mixad publik med både killar och tjejer. Jag fick lyssna på flera motiverande föredrag kring varför jag borde börja spara mer och vad man ska tänka på när man handlar aktier och fonder. Jag tänkte för mig själv när jag satt där och lyssnade och nickade instämmande om jag själv gått på ett sådant här föredrag för 15 år sedan…

Jag var sist ut och drog över tiden lite men det var så kul att prata om min och familjens resa inför dessa åskådare som uppenbarligen var intresserade av ämnet! Vi avslutade med att lotta ut två böcker till de som snabbast kunde svara på vad en krona som fördubblas i värde 30 dagar i sträck. Svar: Mer än en miljard.

Tack Daniel på UA i S-Tälje för en kanontrevlig och väl anordnad kväll!

 

Följ och gilla