Hälsningar från luften

Hej! Sitter just nu ovanför det Kaspiska havet. Ute är det -60 grader Celsius. Jag är alltså i ett flygplan (numer finns wi-fi/internet på dessa, det är ganska galet att man kan vara online överallt), på väg till Dubai med familjen. Vi ska ha en veckas semester och hälsa på Ulrikas syster med familj som flyttat dit. Ska bli så skönt med lite familjetid och lämna mörkret och kylan där uppe i norr och träffa våra nära och kära.
Under tiden hyr vi (som vanligt) ut huset. Passande nog var jag ledig från jobbet igår och kunde städa ordentligt och göra iordning för uthyrning. Vi lägger undan allt vi är särskilt rädda om och lägger fram särskilda uthyrningssaker som lakan, handdukar m.m. Vi ställer fram en flaska Prosecco så att gästerna får ett trevligt välkomnande. Att åka på semester och samtidigt erhålla en semi-passiv inkomst är en magisk känsla! Semestern blir ännu mer njutbar.

Anledningen till att det varit lite tyst här på bloggen stavas sommarstuga. Varje helg har jag åkt till Norrtälje och renoverat huset som vi köpte i somras. Nu är hela grunden utbytt och även det känns otroligt skönt, trodde aldrig jag skulle bli klar! Men nu kan vi göra vinter och känna oss trygga med att huset mår bra. Det finns mycket kvar att göra, i vår ska t.ex. taket fixas men det tar vi då…

Den här helgen är ju lite speciell med många ljus i mörkret på våra kyrkogårdar och på andra platser. Vi ägnar de som inte längre är med oss en tanke. Minns dem och hedrar deras minne. Tack mormor, morfar, farmor och farfar för allt fint ni gett mig. Jag saknar er men är samtidigt glad för den tid vi fick tillsammans. Tänker också på andra i min närhet som försvann detta år. 🙁 Se även till att krama de ni har lite extra. Livet är magiskt. Önskar er alla en trevlig allhelgonahelg!

img_6089

Följ och gilla