Medverkar i Aftonbladet TV – Älskade unge

För ett tag sedan deltog jag på ett event anordnat av förlaget där en del bloggare fick äta lunch med mig och höra om min bok. En av deltagarna var Kajsa Stina Romin som är designer, bloggare, programledare och som även driver bolaget som producerar webb-tvprogrammet “Älskade unge“. I det senaste avsnittet medverkar jag och pratar om möjligheter att spara hemma i hushållet. Det var roligt att få vara med, hoppas nå några nya läsare!

Ni ser avsnittet via länken här:
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/200163
alskadeunge

Älskade unge är serien som med lättsam ton ger svar på förvirrade småbarnsföräldrars funderingar kring graviditet, förlossningar och livet med småbarn. Leder programmet gör designern Kajsa Stina Romin. I varje program möter vi experter, hänger med kända mammor och pappor samt träffar Mammamaffian, som diskuterar allt från amning till sex.

Det var en kul inspelning och det känds som jag och Kajsa Stina hade ett bra samtal! Kolla förresten in hennes blogg och youtube-kanal framöver för jag tror att hon kommer lotta ut ett exemplar av min bok!

Följ och gilla