Medverkan i TV4, DN, DI och Aftonbladet

Senaste veckorna har ekonomiskt oberoende eller “fuck off pengar” varit hett i press och media. Kul tycker jag då jag fått chansen att vara med i flera stora tidningar, t.ex Dagens Nyheter, Aftonbladet och Dagens Industri som även refererats i Dagens PS

En del av länkarna ovan är tyvärr bakom betalspärr.

Idag fick jag även några minuter i TV:n i och med att TV4 Nyhetsmorgon ville prata med mig om vår “Thaimout” och “Fuckoffmoney” tillsammans med den ytterst drivna Andra Farhad (grundaren av Börshajen). Jag deltog härifrån Thailand på videolänk. Bilden gick fram men tyvärr strulade ljudet lite i början (rundgång), tror inte det märktes särskilt mycket och det är sånt som händer i direktsändning. Jag tror budskapet gick fram. Här nere ser du klippet!

 

Följ och gilla