Mina 9 minuter i “etern” och firande!

Igår var en rolig dag! Jag var med i direktsändning i radio, Plånboken i P1. Förutom att det var (pirrigt) kul att medverka i radio och få lite uppmärksamhet så har jag fått fin respons på det jag fick ur mig även om det kändes som att man ville säga mycket mer, minuterna gick rekordfort! Här ett ett exempel från Twitterflödet:

IMG_5032

Verkligen kul att kunna beröra!

Inlägget finner ni via länken: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2778&artikel=6425108

En annan rolig händelse igår var att boken nu finns tillgänglig att beställa från förlagets lager!

Det betyder att den går att köpa från och med nu (ni som vill köpa av mig direkt gör det här)!

Det firade vi igår i det underbara försommarvädret som anlänt. Tack kära Ulrika för bubblet, snittarna och den goda maten!

Skål!
Skål!

 

Följ och gilla

2 idéer beträffande “Mina 9 minuter i “etern” och firande!”

    1. Tack så mycket! Det är väldigt kul att äntligen få “komma ut” både med bok och sitt ekonomiska uppvaknande och få möjllighet att påverka fler! Om du inte har tid att vänta på bibblan kan du köpa boken direkt av mig här på sidan (men såklart mest ekonomiskt att låna den)! 🙂

Kommentarer är stängda.