Nyårshälsning

Här hemma inföll just lugnet då Ulrika gick ut med barnen en sväng till en lekplats. Kvällens sås puttrar på spisen och jag hinner skriva några ord till er läsare.

Det är bara några timmar kvar till året 2017. Egentligen är det bara en ny siffra på slutet, jorden snurrar som vanligt i sin bana runt solen, men det är ändå något tilltalande och lite magiskt i att avsluta och summera och samtidigt blicka framåt med tillförsikt.

Kanske känner jag särskilt starkt för detta till följd av att vår resa mot “familjonerna” och förverkligandet av våra drömmar påbörjades med ett årssamtal i närheten av nyår för ett antal år sedan. Ett långt samtal om nuet, och framtiden. Drömmar som blottades och fastlades i mål och planer.

Igår postade jag en bild på mitt instagramflöde att det var dags igen för oss att summera livet. Jag la med en bild på “livshjulet” för att illustrera hur allt hänger samman och hur man behöver balans mellan tårtbitarna för att rulla fram bekvämt på livets väg.

Det var ett mycket bra och mysigt samtal. Vi är så tacksamma för vår lott i livet och vad det gett oss. Vi fortsätter vår resa. Vi försöker spara så mycket vi kan utan att vara snåla mot oss själva eller vår omgivning, vi försöker sätta slantarna i arbete och under tiden lever vi mitt i det härliga småbarnskaoset med våra ungar.

År 2016 var ett händelserikt år. Boksläppet är förstås det jag främst tar med mig men även så många positiva följdeffekter av det. Uppmärksamhet i både radio och tv. Nya vänner och ett nätverk som jag inte kunde drömma om.

Jag vill tacka alla er som gett mig förtroendet att finnas i era liv. Ni som läst boken, här på bloggen, ni som följer och hejar på mig i sociala medier. Tack!

Hoppas vi fortsätter hålla kontakten under 2017!

Gott Nytt År!

Följ och gilla