undvik något värdelöst

Hej! Inläggen har minskat radikalt på sistone och det beror på att trebarnsfadern Joel helt enkelt inte hinner med. Familjen står i fokus just nu. Lilla Linn tar mycket energi i anspråk. Det är omtumlande att få en bebis även tredje gången ! 🙂

Jag vill bara kort berätta om min “rota-runt-i-byrålådor-fickor-väskor-ryck” som ändå skedde för någon dag sedan. Resultatet blev ca 200kr i gamla sedlar och mynt. Tiden som gick åt var ca 20 minuter så det blev en ganska bra timpenning!

Jag hörde i media att vi i genomsnitt har kvar 800kr per person i gamla, snart ogiltiga sedlar och mynt. Det är nu hög tid att rota fram dessa och växla mot något av värde. Om det är några liter mjölk eller en glass spelar egentligen mindre roll, det är känslan av att hitta något värdelöst om några veckor som vi vill undvika. Ungefär samma känsla som när man får p-böter.

Så gör ett ryck, rota igenom alla skrymslen och vrår hemma som kan tänkas innehålla dessa mynt och möjligen sedlar. Glöm inte spargrisar, myntfack i bilen, handväskor och byxfickor.

Lycka till!

PS: Här kan du läsa mer om bytet av pengar.

Följ och gilla