Dela mera!

Jag och min familj försöker tänka ”goda ting äro tre” så därför tillämpar vi den heliga treenigheten STI: Spara – Tjäna – Investera.

För att utöka T-delen, tjäna, så försöker vi i den utsträckning det är möjligt att se våra tillgångar som möjliga inkomstbringande ägodelar. För att få till denna förvandling från låsta kapitalinsatser i en pryl till löpande kassaflöde så är vi väldigt glada över alla fina och fiffiga tjänster som uppkommit inom delningsekonomin. 

Kontentan blir mer kosing in till oss och ett större sparutrymme att investera. Treengheten i dess renaste mest ”STI-mulerande” form! 🙂

Därför ställde jag gärna upp på en intervju hos SnappCar eftersom vi använder oss av deras tjänst för att hyra ut vår bil när det passar oss (vi använder främst bilen för längre resor). 

Det som gör det hela extra motiverande är att detta ger andra positiva bieffekter. Planeten mår bättre av färre bilar och de som inte behöver en bil så ofta kan istället låna den om många möjligheter till detta erbjuds. 

Självklart är det fördelaktigt att bo i en storstad för att få till en matchning men även i dessa områden så tas inte möjligheterna tillvara i den utsträckning som är möjlig. 

Jag tror verkligen att delningsekonomin bara är i sin linda. 

Passa på att klicka vidare till intervjun och hoppas du inspireras! Kanske blir du själv uthyrare eller hyrare (kanske av min? ;))

Länk till intervjun! 

En ny sorts bilförsäljare…:)
Följ och gilla